Μουσείο Τυπογραφείας

Η Galerie δημιουργών  δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς  και ερμηνευτές

22552876_1455692337884144_7389477473794516401_nΤη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους στην Αθήνα δωρεάν, δίνει η “Galerie δημιουργών”. Όπως εξηγεί η  Πηγή Λυκούδη,Συνθέτις και καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην Galerie δημιουργών, «ζούμε σε μία χώρα που όλοι μας έχουμε αισθανθεί την αδυναμία στήριξης αξιοκρατικά, νέων, ελπιδοφόρων και κυρίως ποιοτικών καλλιτεχνικών προσπαθειών. Έτσι, μέσα από τον ρόλο μου ως καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην  Galerie δημιουργών και μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του χώρου Τάσο Ιωάννου, παίρνουμε  την  πρωτοβουλία της παραχώρησης μίας Τετάρτης κάθε μήνα, του άρτια εξοπλισμένου και καταξιωμένου στην συνείδηση των καλλιτεχνών και των θαμώνων του, χώρου μας, σε νέους δημιουργούς, συγγραφείς, ποιητές,  κ.α έτσι ώστε να  παρουσιάσουν το έργο τους».

Η ίδια σημιεώνει πως «ανοίγοντας την πόρτα μας, ευελπιστούμε να σταθούμε αρωγοί στις πρώτες δυσκολίες που συναντά ένας δημιουργός στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει το έργο του όντας ακόμα “άγνωστος και μη επώνυμος κατά το σύστημα”».
Mπορείτε να στείλετε δείγμα του έργου σας  και να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμμετέχετε  στα παρακάτω  emails:
pighimusic@yahoo.gr  , hello@galeriedimiourgon.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το έργο να μην έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.