Μουσείο Τυπογραφείας

Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση

Ανακοίνωση με αφορμή την υπογραφή των συμβάσεων για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Αττικής εξέδωσε η Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ .

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση « σημερινή φιέστα της κυβέρνησης για την υπογραφή των συμβάσεων για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Αττική, συνοδεύεται με το παραμύθι της ενεργειακής ασφάλειας, την οικονομική ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και άλλα εύηχα.
Το παραμύθι όμως έχει δράκο» ενώ τονίζεται πως «η ηλεκτρική διασύνδεση έρχεται να ξεκλειδώσει τις «πράσινες» επενδύσεις πολυεθνικών μονοπωλίων που στα χέρια τους η ενέργεια δεν είναι παρά ένα πανάκριβο εμπόρευμα».

«Ενεργειακή φτώχεια, καταστροφή του περιβάλλοντος και ενεργειακή ανασφάλεια είναι αυτό που έρχεται για το λαό.  Σε αυτόν τον «εθνικό στόχο» βαδίζουν χέρι- χέρι η σημερινή κυβέρνηση με την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.