Μουσείο Τυπογραφείας

Οι Ενώσεις Αστυνομικών της Κρήτης για την μήνυση σε βάρος συναδέλφου τους

«Oι Ενώσεις μας καταδικάζουν την πρωτοφανή και άδικη μηνυτήρια αναφορά Αξιωματικού του Σώματος κατά του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέως της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά» αναφέρουν σε κοινή γραπτή δήλωσή τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «οι μηνύσεις σε βάρος συνδικαλιστών για θέματα που άπτονται της συνδικαλιστικής Θεσμικής τους ιδιότητας, δεν είναι παρά μια προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού. Τέτοιες ενέργειες αντί να αναδείξουν τα μύρια προβλήματα, προσπαθούν να τα μετακυλήσουν στο υφιστάμενο αστυνομικό προσωπικό και να φιμώσουν αυτούς που έχουν υποχρέωση να τα αναδεικνύουν.
Δηλώνουμε σθεναρά ότι το συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίσει αναπόσπαστο τον αγώνα για μια Ελληνική Αστυνομία στην οποία θα κυριαρχεί η Ελευθερία της έκφρασης .
Οι Ενώσεις μας στηρίζουν και στέκονται αλληλέγγυες στο Προεδρείο του Πειραιά και θα συνδράμουν έμπρακτα σε οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο αντίδρασης»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.