Μουσείο Τυπογραφείας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων για τις τακτικές μεταθέσεις

astynomia«Στο ίδιο έργο θεατές…ή αλλιώς «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»αναφέρει σε ανακοίνωση της  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων για τις θέσεις τακτικών μεταθέσεων έτους 2019.

Στην ανακοίνωση που κοινοποιείται προς τον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, αναφέρονται τα εξής: «Οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων έτους 2019 μας επεφύλασσαν και πάλι δυσάρεστες εκπλήξεις!
Μόλις 5 θέσεις για Υπαστυνόμους – Ανθυπαστυνόμους και Αρχιφύλακες ενώ στους βαθμούς του Ανθυπαστυνόμου – Αρχιφύλακα – Υπαρχιφύλακα αναλογεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων το εντυπωσιακό νούμερο των…3…μετατιθέμενων συναδέλφων!
Με τις 8 αυτές θέσεις μετατιθέμενων συναδέλφων μας στη Δ.Α. Χανίων καλύπτονται τα κενά των οικείων Υπηρεσιών; Καλύπτονται οι παρασπονδίες της Διοίκησης η οποία δεν πραγματοποίησε έκτακτες μεταθέσεις κατά την ίδρυση του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων και του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων στα πλαίσια της «πολυδιαφημισμένης» αναδιάρθρωσης; Καλύπτονται οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της Δ.Α. Χανίων;
Ομοίως τον Αύγουστο του 2018 ήρθαν θεωρητικά 11 συνάδελφοι με τις τακτικές μεταθέσεις πλην όμως αποχώρησαν παράλληλα άλλοι επτά (7) ομοιόβαθμοί τους προς άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας Χώρας, χωρίς να συνυπολογίζουμε τις συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων μας μέχρι τέλος προηγούμενου ημερολογιακού έτους. Εν συνεχεία για να «διορθωθεί» αυτή η αδικία οι έκτακτες μεταθέσεις στη Δ.Α. Χανίων ήταν…3…!”.
Επισης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, υπενθυμίζει πως ” Στη Διεύθυνση μας υπάρχει η «καυτή πατάτα» των δύο (2) καταστημάτων Κράτησης, η καθημερινή φύλαξη των Αμερικάνικων Βάσεων, η αστυνόμευση του Αεροδρομίου Χανίων και ο τεράστιος όγκος επισκεπτών που εξυπηρετεί ετησίως, 4 Π.Α.Ε. σε εθνικές κατηγορίες…”
“Οι προφορικές σας δεσμεύσεις ήταν για μεγαλύτερη ενίσχυση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων αναλογικά με τις ανάγκες της αστυνόμευσης, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στο χανιώτικο λαό, αλλά μάλλον επικρατεί το γνωμικό…« Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια»…Τι φταίει για όλα αυτά; » καταλήγει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

2 σχολια

  • [coba] ~ 30 Ιανουαρίου 2019 ~ 23:40 ~ Απάντηση

    Πραγματι χρειάζεται….αυξηση του αριθμού των μετατιθεμενων αστυνομικων σε μια περιοχή με τεραστιο ογκο επισκεπτων καθε χρονο όπως τα Χανια….οι τοπικοι βουλευτές η Περιφερειακη όπως κ η Δημοτικη Αρχη πρέπει να ασκησουν πίεση στο Υπουργείο Προστασιας του Πολιτη ώστε να ενισχυονται οι νόμοι της Κρητης με αστυνομικο προσωπικο κάθε χρονο!!!!!!!Δεν μπορει να ενισχυονται η Αχαια η ή Αρτα η Κορινθος!!!!!!!!

  • [Αντώνιος Βανδουλάκης] ~ 31 Ιανουαρίου 2019 ~ 05:10 ~ Απάντηση

    “” «ενεργά» στέκια «γνωστών – αγνώστων» αναρχικών, “”

    Μην αποκαλύπτετε αδιάντροπα τις ιδεολογικές σας ψυχώσεις….

    Τους φασίζοντες, νοικοκυραίους εγκληματίες μπάτσους που καθημερινώς αδικοπραγούν στους πολίτες ποιος θα τους αστυνομεύσει;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.