Μουσείο Τυπογραφείας

Η εκδήλωση του Πολυτεχνείου για τα τροχαία

Κύριε διευθυντά,
ο Σύλλογός μας πληροφορήθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει εσπερίδα στο Π.Κ. την Τετάρτη 24/10/18 με θέμα την οδική ασφάλεια.
Αναρωτιόμαστε, κύριοι της ακαδημαϊκής κοινότητας του Π.Κ., εάν στη σημαντική σας αυτή πρωτοβουλία δεν έχει θέση να καταθέσει την εμπειρία και τη γνώση του που έχει αποκτήσει από την πολύχρονη εθελοντική δραστηριότητα και προσφορά τόσα χρόνια ο Σύλλογός μας.
Ως γνωστό ο εθελοντικός μας Σύλλογος δραστηριοποιείται στα Χανιά και όχι μόνο και εκτός των δράσεων αρωγής και αλληλεγγύης στις οικογένειες των τροχαίων θυμάτων και στα τροχαία θύματα, δραστηριοποιείται και με συνεχή παρουσία και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε σχολεία του Νομού σε αρμονική και υποδειγματική συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Νοσοκομείο Χανίων και το ΕΚΑΒ, με άριστα και ωφέλιμα για τα παιδιά μας αποτελέσματα.
Τη μέχρι τώρα δράση και το έργο του Συλλόγου μας έχουν τιμήσει υψηλότατοι παράγοντες της χώρας ακόμα και ο Ο.Η.Ε.
Εμείς τιμώντας το έργο του Π.Κ., σας κοινοποιούμε όλες τις δράσεις μας και σας ζητάμε κάθε φορά την παρουσία σας, ενώ εσείς για δεύτερη συνεχή φορά μας αποκλείσατε από δράσεις για την οδική ασφάλεια.
Να σας θυμίσουμε ότι για τον κόμβο στο Πολυτεχνείο, εμείς ξεκινήσαμε τον αγώνα για την κατασκευή του και για τη δημιουργία του κυκλικού κόμβου και της ασφαλούς στάσης των λεωφορείων.
Στηρίζουμε κάθε δράση και πρωτοβουλία του Π.Κ. το οποίο όμως προτιμά να έχει συνεργασία με εισαγόμενους στον Νομό ομιλητές και ειδικούς συνεργάτες, απαξιώνοντας και αποκλείοντας έτσι τα μέλη του Συλλόγου που αποτελούν μέρος της κοινωνίας των Χανίων.
Τέλος, σκόπιμο είναι να σας θυμίσουμε ότι κατόπιν εισηγήσεώς μας το σχολικό έτος 2017-2018 κηρύχτηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ως έτος για την Οδική Ασφάλεια για την οποία όμως δράση, δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα την ευαισθητοποίησή σας με σχετικές δράσεις.
Κύριοι του Πολυτεχνείου Κρήτης,
τα τροχαία στην Κρήτη και οι τραγικές τους συνέπειες αφορούν κατά βάση την κοινωνία των Χανίων που έχουν ζήσει και υποστεί τα θλιβερά αποτελέσματα των τροχαίων, ζούν και θα ζήσουν στον τόπο αυτόν και αγωνίζονται για να μη θάψουν και άλλα τροχαία θύματα
Τώρα εσείς, γιατί δεν καταδέχεστε να ζητήσετε από ένα εθελοντικό τοπικό Σύλλογο την όποια προσφορά και παρουσία του σε δράσεις σας, είναι θέμα δικό σας και ως θέμα δικό σας, ας σας απασχολήσει.
Εμείς και χωρίς εσάς θα συνεχίσουμε το εθελοντικό – κοινωνικό μας έργο.

Για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης
Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “Ο Άγιος Χριστόφρος”,
O πρόεδρος
Σταύρος Πολέντας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.