Μουσείο Τυπογραφείας

Η αποστολή της Κρήτης στον τελικό του “Run Greece”

Ρ. ΤελειοπούλουΜε στόχο να επαναλάβει τις περυσινές επιτυχίες (1η στους άνδρες -2η στις γυναίκες) θα συμμετάσχει η ομάδα της Κρήτης στον τελικό του “Run Greece”, αγώνας που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο πλαίσιο του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Θα πάρουν μέρος ομάδες των επτά πόλεων(Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Ρόδος) και κατ’ επέκταση περιφερειών, που φιλοξένησαν τη σειρά “Run Greece”, με συνολικά είκοσι άτομα (10 αθλητές-10 αθλήτριες, που είχαν την καλύτερη παρουσία ανά ηλικιακή κατηγορία στους αγώνες των 5χλμ που έγιναν στις πόλεις τους) η κάθε μια.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 10.35 επί της Βασ. Σοφίας στο ύψος οδού Ζαχάρωφ, στο 39.195χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ο τερματισμός θα γίνει -λίγο πριν την υπολογιζόμενη άφιξη του 1ου Μαραθωνοδρόμου- στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Δηλαδή πρόκειται για αγώνα 3χλμ, στον οποίο θ’ τρέξουν συνολικά 140 αθλητές – τριες, σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Δηλαδή ο 1ος-1η θα δίνει στην ομάδα τόσους βαθμούς όσοι οι μετέχοντες-μετέχουσες (λογικά 70 από κάθε φύλο), ενώ για κάθε επόμενο-η που θα τερματίζει, οι βαθμοί θα μειώνονται κατά 1 (69, 68, κ.ο.κ.) και το σύνολο των βαθμών θα δώσει την τελική κατάταξη σε άνδρες και γυναίκες.

Με την ομάδα της Κρήτης θ’ αγωνιστεί και η Χανιώτισσα, Ράνια Τελειοπούλου στην κατηγορία 55-59 ετών, ενώ τ’ άλλα 19 μέλη είναι τα παρακάτω.

Κατηγορία 18-34 ετών: Μαστοράκης Γιώργος, Δαβράδος Σπύρος, Κιούσης Μαρίνος, Καρτσάκης Αντώνης, Επιτροπάκη Ζωή, Καραγιάννη Δάφνη, Μαλλιωτάκη Αθηνά, Καραταράκη Κατερίνα.

35-39 ετών: Στεφανάκης Μανώλης, Βενέρη Ελένη.

40-44 ετών: Παπαγιαννάκης Γιωργογιάννης, Τρούλη Μαριάννα

45-49 ετών: Μαγκαφουράκης Μανώλης, Χαλκιαδάκη Ελένη

50-54 ετών: Καμπιτάκης Μιλτιάδης, Βογιατζή Δήμητρα

55-59 ετών: Φιλιππάκης Μανώλης,

+60 ετών: Σαριδάκης Γιάννης, Τσαγκαράκη Ειρήνη

Αρχηγός της αποστολής (που θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς μεθαύριο το πρωί από το Ηράκλειο) θα είναι ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Σωτήρης Λαβούτας.

Η Ράνια Τελειοπούλου θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στον φετινό τελικό του “Run Greece”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.