Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Η απόδοση του Σάλιακα και η σταδιακή βελτίωση όλων

¬†‚Ķ‚Äù‚Äù¬°√ɂĶ¬†≈ì‚Äù - ‚Äù‚Ä쬰‚Äî‚Äò¬´ (‚àö ‚âପ√ï‚Ķ¬†¬´ 2018-2019)Το παιχνίδι με τη Σπάρτη ήταν το πρώτο για φέτος όπου ο Μανώλης Σάλιακας μπόρεσε ν’ αποδώσει αυτό που πραγματικά μπορεί να προσφέρει βάσει των εμφανίσεων που είχε παρουσιάσει κιόλας ο ίδιος την περασμένη σεζόν. Η εμφάνιση για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή ήταν πολύ καλή και δικαίως κρίνεται ως ο κορυφαίος στο προχθεσινό παιχνίδι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αφήνοντας μάλιστα πολύ ικανοποιημένο τον προπονητή του, Αλέκο Βοσνιάδη.
Σε μια γενικότερη κλίμακα, αυτό που καταγράφεται είναι η σταδιακή βελτίωση που παρουσιάζουν οι μονάδες της ομάδας και γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι η νίκη επί της Σπάρτης ήταν η πέμπτη στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δείχνει να πατά πιο καλά στο γήπεδο, να έχει… ξεμπλοκάρει ως ομάδα και πλέον ο στόχος που τίθεται είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.