Μουσείο Τυπογραφείας

Η απίστευτη αλλαγή της Ντενέρις από το Game of Thrones

Καμιά σχέση δεν έχει η Εμίλια Κλαρκ, η ηθοποιός που παίζει τη Ντενέρις στο αγαπημένο σίριαλ, με το ρόλο που ερμηνεύει. Η πρόσφατη όμως εμφάνισή της

Η Ντενέρις είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους του Game of Thrones. Η πλούσια πλατινέ κόμη της, η χαρακτηριστική φωνή της, η σχεδόν παιδική αθωότητα που εκφράζει το πρόσωπό της την κάνουν ιδιαίτερα προσφιλή σε όλους τους φανατικούς της σειράς.

Η Εμίλια Κλαρκ, η ηθοποιός που ερμηνεύει το ρόλο εμφανισιακά δεν της μοιάζει καθόλου. Έχει φυσικά καστανά μαλλιά, συνήθως πιο μακριά από το ύψος των ώμων, και δεν αλλάζει χρώμα ή χτένισμα, είναι αρκετά συντηρητική στο ντύσιμό της και χαμογελά συχνά. Η εμφάνισή της όμως στα βραβεία Bafta ήταν μια έκπληξη αφού η 30χρονη ηθοποιός είχε ένα εντελώς ανανεωμένο look. Μαλλιά κομμένα σε καρέ με αφέλειες και σε μια πιο σοκολά απόχρωση.

Δες την στις φωτογραφίες πριν από την αλλαγή.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.