Μουσείο Τυπογραφείας

Η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής στον Β.Ο.Α.Κ.

Εχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του Βορείου Οδικού Αξονα της Κρήτης, γεγονός που το αποδεικνύουν τα διάσπαρτα εκκλησάκια και στις δύο πλευρές του δρόμου. Ο λόγος για το σημείο όπου ο ποταμός Κοιλιάρης διασταυρώνει την πολύπαθη αυτή οδική αρτηρία κοντά στις Καλύβες. Καθημερινά, άνθρωποι και φύση, δίνουν τον δικό τους αγώνα για την επικράτηση του ισχυρότερου αγνοώντας κάθε κίνδυνο.
Η βλάστηση σε πλήρη ανάπτυξη καλύπτει μέρος και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας περιορίζοντας την ορατότητα, αλλά και  την κίνηση των αυτοκινήτων κεντρικά του οδοστρώματος αυξάνοντας τον κίνδυνο δυστυχήματος κάθε φορά που ένα μεγάλο όχημα κινείται σε ένα από τα δύο ρεύματα.  Και ενώ οι οδηγοί θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε εκείνο το σημείο, λειτουργούν ανταγωνιστικά της φύσης, οδηγώντας άκρως επιθετικά θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Δίχως κανέναν οίκτο τελικά η αντιμετώπιση της πολιτείας από τη μια, χωρίς καμία λογική η συμπεριφορά των οδηγών από την άλλη. Μέχρι πότε θα είναι άραγε αρκετές οι ικεσίες προς τα Θεία για την ασφαλή επιστροφή στην έδρα μας;
Ακούει κανείς;;;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.