Μουσείο Τυπογραφείας

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τη βλάβη στο πλοίο “SuperFerry II”

w23-85212limenikoΔείτε την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τη βλάβη στο πλοίο “SuperFerry II” το οποίο παρουσίασε βλάβη μετά τον απόπλου από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ” Ν.Π. 9939 ότι μετά τον απόπλου του από το λιμένα Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην είσοδο του λιμένα, διαπιστώθηκε βλάβη στο σύστημα πηδαλιουχίας και αιτήθηκε τη συνδρομή ρυμουλκών.
Το Ε/Γ-Ο/Γ ”ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ” το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο προς τους λιμένες Θήρας και Μυκόνου, κατέπλευσε με ασφάλεια με τη συνδρομή των ρυμουλκών “ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ” Ν.Η. 11 και “ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α” Ν.Η. 135., στον οικείο λιμένα, όπου αποβίβασε διακόσιους πενήντα επτά (257) επιβάτες, εννέα (09) Ι.Χ., επτά (07) Φ/Γ και τρία (03) Δ/Κ.
Στη συνέχεια με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας οι επιβάτες και τα οχήματα μετεπιβιβάστηκαν στο Τ/Χ “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου το οποίο εκτελεί προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ηράκλειο – Θήρα – Ιο – Νάξο – Μύκονο – Πάρο και επιστροφή.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ” μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.