Μουσείο Τυπογραφείας

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον αλεξιπτωτιστή

alexiptotistisΑπλή Διοικητική Εξέταση  για το αν ο στρατιώτης Μ.Ε. παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας των ρίψεων βρίσκεται σε εξέλιξη από το ΓΕΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατιώτης είχε ανεβάσει σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια του οποίου τραγουδά το “Μακεδονία ξακουστή” την ώρα που κάνει άλμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.
Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»

1 σχολιο

  • [ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΤΖΟΥΡΑΚΗΣ] ~ 16 Μαρτίου 2019 ~ 04:25 ~ Απάντηση

    ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΡΙΛΙΟ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΩΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ…ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Τ ΑΣΚΥΦΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.