Μουσείο Τυπογραφείας

Η ΑΔΕΔΥ για την ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ

adedi_997756641Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μέσω σχετικής ανακοίνωσης «εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ και τους κινδύνους που αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται για το ίδιο το συνδικαλιστικό κίνημα» ενώ όπως τονίζει «τα όποια προβλήματα υπάρχουν, μπορούν να λυθούν με καλόπιστο διάλογο και συνεννόηση μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων και όχι με τη βία και τη διάλυση του Συνεδρίου».

Τέλος η ανακοίνωση «σε κάθε περίπτωση και στο πλαίσιο της αυτορρύθμισης των οργανώσεων του συνδικαλιστικού κινήματος είναι απαραίτητη η οργανωμένη συζήτηση που θα επιδιώξει την επίλυση των οργανωτικών αδυναμιών.

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλες τις συνδικαλιστικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να δείξουν υπευθυνότητα και να πραγματοποιήσουν ένα συνέδριο που δεν θα αμφισβητείται, έτσι ώστε να μην οδηγηθεί το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο σε διορισμό προσωρινής διοίκησης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.