Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς σχόλια

Δύο άρθρα στα “Χανιώτικα νέα”. Πρώτα ο κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας”. Και στη συνέχεια ο κ. Αρης Παπαδογιάννης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”.
Σταχυολόγηση μερικών από όσα επισημαίνουν και καταγγέλλουν:

1ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ:
• «Είναι η πρώτη φορά, από την εποχή της απόκτησης του Θεάτρου από τον Δήμο Χανίων το 2003, που δεν υπάρχει συμμετοχή δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.».
• «Δυστυχώς, αυτά είναι τα νεά ήθη που εγκαθιστά η παρούσα Δημοτική Αρχή, υιοθετώντας μια λογική απαξίωσης κάποιων κανόνων ηθικής που λειτουργούσαν τα προηγούμενα χρόνια και τορπιλίζοντας κάθε δυνατότητα διαπαραταξιακής συναίνεσης».

2ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ:
• «Οι παρατάξεις των κ. Σημανδηράκη, κ. Δαμιανάκη και κ. Βάμβουκα, δεν συνέπραξαν όπως τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος, αλλά δημιούργησαν μεταξύ τους μία συμφωνία εξουσίας».
• «Ο κ. Σημανδηράκης με τη συμμετοχή και τη συνεργασία των παρατάξεων του κ. Δαμιανάκη και του κ. Βάμβουκα, με αυτές τις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές πρακτικές, προσπαθούν να αποφύγουν, με την απουσία -ιδιαίτερα- της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, τον έλεγχο, την κριτική και την ουσιαστική αντιπολίτευση».
• «Ο δήμαρχος οφείλει να σταματήσει τις πρακτικές πολιτικής συναλλαγής, υποβαθμίζοντας τον ρόλο του δημοτικού συμβουλίου. Η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου επιβάλλεται να διαφυλαχθεί».

O κ. δήμαρχος κινείται βέβαια στο πλαίσιο της νομιμότητας. Διερωτάται όμως κανείς τι γνώμη έχουν οι κ.κ. Βάμβουκας και Δαμιανάκης για τα όσα οι συνάδελφοί τους (Αρχοντάκης και Παπαδογιάννης) καταγγέλλουν. Περί «απαξίωσης κάποιων κανόνων ηθικής» και περί «πρακτικών πολιτικής συναλλαγής».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.