Μουσείο Τυπογραφείας

Hλεκτροκίνητες εκδόσεις από τη Nissan

leafΗ Nissan προχωρά στην εξέλιξη του αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος Leaf (EV), ανακοινώνοντας δύο εκδόσεις του Leaf 3.Zero. Όπως μεταδίδει η Ναυτεμπορική, το Leaf 3.Zero θα έχει μια οθόνη ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών που προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door). Μια ολοκαίνουργια και βελτιωμένη εφαρμογή του NissanConnect EV θα είναι επίσης διαθέσιμη, με την κυκλοφορία του Leaf 3.Zero στην ευρωπαϊκή αγορά. Στον δρόμο, η μπαταρία των 62 kWH του Leaf 3.Zero e + Limited Edition προσφέρει αύξηση της τάξης του 40%, σε σχέση με το Leaf 3.Zero που είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία των 40kWh.

Αυτό «μεταφράζεται» σε μια επιπρόσθετη εμβέλεια των 100 χλμ. σε συγκρίσιμες συνθήκες χρήσης, γεγονός που αποτελεί μια σαφή εξέλιξη του Leaf. Τα μοντέλα Leaf 3.Zero θα διαθέτουν τόσο το e-Pedal όσο και το ProPilot. Πρόκειται για κορυφαίες τεχνολογίες έξυπνης οδήγησης, που μεταμορφώνουν την οδηγική εμπειρία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.