Μουσείο Τυπογραφείας

H Ντάφι εξομολογείται: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»

Η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια, Ντάφι, αποκάλυψε ότι τη βίασαν, τη νάρκωσαν και την κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, σε ανάρτησή στο λογαριασμό της στο Instagram, η 35χρονη Ουαλή τραγουδίστρια αναφέρει ότι «της πήρε καιρό για να αναρρώσει».

Η Ντάφι, η οποία ερμήνευσε το νούμερο ένα single στη Βρετανία «Mercy», είπε στους 33.000 followers της ότι: «Η αλήθεια είναι, και παρακαλώ πιστέψτε με, ότι τώρα είμαι καλά και ασφαλής».

«Με βίασαν και με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες», έγραψε.

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές σκέφτηκα για το αν έπρεπε να το γράψω αυτό», αναφέρει στην ανάρτησή της η επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι: «Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το αντιμετωπίσω. Αλλά μπορώ να σας πω ότι κατά την τελευταία δεκαετία, αφιέρωσα χιλιάδες μέρες στο να θέλω να αισθανθώ λιακάδα στην καρδιά μου ξανά, και ο ήλιος τώρα όντως λάμπει».

Τέλος, παρακάλεσε τους θαυμαστές της να «σεβαστούν» το ότι αυτή ήταν μία δύσκολη κίνηση από μεριάς της, ενώ ζήτησε να μην επηρεαστεί η οικογένειά της από τη δημοσιοποίηση του γεγονότος.

Έκλεισε την ανάρτηση της, λέγοντας: «Παρακαλώ στηρίξτε με για να γίνει όλο αυτό μία θετική εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.