Μουσείο Τυπογραφείας

H ημέρα σε εικόνες

  • Η λιονταρίνα Μπράντι στέλνει μήνυμα νίκης για τους Ολλανδούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Αυστραλία. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Έμεν την έβαλαν να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μπάλες διαφορετικού χρώματος (κίτρινο και πορτοκαλί), με την Μπράντι να δείχνει την προτίμησή της στο αντιπροσωπευτικό χρώμα των Ολλανδών.
  • Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Χάρι φτάνουν με την άμαξά τους στην εναρκτήρια τελετή της φημισμένης ιπποδρομίας “Royal Ascot”.
  • Τον “Mr. Κασμίρ” 2014 καλείται να ψηφίσει το Ινδικό Κασμίρ, μέσα από τον διαγωνισμό μπόντι-μπίλντινγ στην Σρινανγκάρ.
  • Απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα φωνάζουν « Ηρθαμε στης τρόικας το πλούσιο τσιμπούσι να δούμε επιτέλους τι είναι αυτό το σούσι» στην αυλή του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, την ώρα του γεύματος εργασίας των συμμετεχόντων στην άτυπη σύνοδο αξιωματούχων των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών, αρμοδίων για τις εξωτερικές πολιτιστικές σχέσεις των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Παρέα ηλικιωμένων παρατηρεί τους περαστικούς έξω από ένα κατάστημα με σουβενίρ στο Λαμού της Κένυας. Ο τουρισμός τροφοδοτεί με χρήμα την περιοχή ενώ λία χιλιόμετρα μακριά στην Μομπάσα και στο Ναιρόμπι, υπάρχει ανησυχία από τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
  • Ενοικιαστήριο σε κατάστημα σε δρόμο της Θεσσαλονίκης. Εκεί που λίγο καιρό πριν στεγάζονταν τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
  • Ο 57χρονος δημοτικός αστυνομικός Γιάννης Βαγδάτης, που βρίσκεται στη δωδέκατη ημέρα απεργίας πείνας, διαμαρτυρόμενος για τη διαθεσιμότητα, έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
  • Kοριτσάκι απολαμβάνει το μπάνιο της στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο

Η μέρα τελειώνει και “ξεφυλλίζοντας” την επικαιρότητα μέσα από τη φωτογραφική υπηρεσία του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αλλά και από όσα κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι των “Χ.Ν.”, ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ημέρα σε εικόνες…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.