Μουσείο Τυπογραφείας

H ημέρα σε εικόνες

  • Τελευταία προπόνηση πριν τον κρίσιμο Αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού για την εθνική Ελλάδος. Οι διεθνείς μας προσπαθούν να αποβάλλουν την πίεση και να συγκεντρωθούν όσο περισσότερο γίνεται για το παιχνίδι.
  • Η ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα στο facebook, μέσω της οποία ανακοινώνια το καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ε.Ε. που έλαβε η Αλβανία. Η Ευρώπη άνοιξε ένα παράθυρο στους γείτονες επισημαίνοντας όμως ότι πρέπει ακόμα να κάνουν πολλά για να ενταχθούν στην Ένωση.
  • Μικρά παιδιά στην Ταϊλάνδη πάνω σε ένα διακοσμημένο με το “λαστιχάνθρωπο” της Μισελέν λεωφορείο, καθ' οδόν για τη σχολική εκδρομή στη Μπανγκόγκ. Το λογότυπο της Μισελέν δημιουργήθηκε το 1898 και από τότε έγινε ένα από το πλέον αναγνωρισμένα σύμβολα στον κόσμο.
  • O Paulino Crews, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, προσπαθεί να κρατηθεί όσο περισσότερη ώρα μπορεί από τον μηχανικό αλιγάτορα. Μάλλον μια ιδέα... μετεξέλιξης του μηχανικού ταύρου που υπήρχε στα μπαρ του αμερικανικού νότου.
  • Για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την υπόλοιπη ομάδα του «Μες την Καλή Χαρά» πρόκειται  να χαιρετίζει τους τηλεθεατές προσφέροντας αυθεντικές εικόνες Ρεθύμνου, εικόνες φιλόξενων ανθρώπων, εικόνες ιστορίας, φύσης, εύγεστων γαστρονομικών προτάσεων, εικόνες που εκπέμπουν ανοιχτή  πρόσκληση σε όλους, όσοι επιθυμούν μια μεστή καλοκαιρινή απόδραση.

Η μέρα τελειώνει και «ξεφυλλίζοντας» την επικαιρότητα μέσα από τη φωτογραφική υπηρεσία του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.