Μουσείο Τυπογραφείας

Γροθιά οι «γρόθοι»!

12 NANOΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ μέχρι 1 Αυγούστου μας δίνει ο υπουργός Mεταφορών για να συμφωνήσουμε με τις αμφισβητούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες που επέλεξε για τον Βόρειο Οδικό Aξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.). Χωρίς μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού, χωρίς εξειδίκευση αντικειμένου, χωρίς να ξέρουμε αν θα είναι νέα χάραξη ή όχι, χωρίς… χωρίς… χωρίς…

• Και, το πολύ σημαντικό, χωρίς να περιλαμβάνονται τα τμήματα από Κίσαμο  μέχρι Σητεία όπως είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός του! Αλλιώς, την ακυρώνει!!!
• Σημειωτέον ότι η διαγωνιστική διαδικασία που πάσχει από παντού, λήγει στις 6 Αυγούστου!
• Αλλά έπεσε πάνω στον έμπειρο κ. Αρναουτάκη που του είπε ότι αυτό θα είχε μια αξία μετά τις 6 Αυγούστου. Aφού ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ από επενδυτές !!!
• Την προηγούμενη εβδομάδα μας αποκάλεσε “γρόθους” (μαλ@κες – χαζούς). Το Σάββατο 23-6-18 μας εκβίασε κυνικά να… πέσουμε μαζί του στο γκρεμνό που χάσκει κάτω από τις διαφαινόμενα άκαρπες “διαγωνιστικές” διαδικασίες. Δεν θα δεχτεί «γκρίνιες» λέει! Δηλαδή, δεν δέχεται κριτική!
• Aρα και «γρόθοι» και «δαρμένοι» από τον κ. υπουργό.
• Aραγε ψάχνει και για «γρόθους» επενδυτές και έχει μηνύματα πως δεν θα τους βρει με τόσες αοριστίες; Και άρα ψάχνει άλλοθι να ακυρώσει μια επικείμενη «πατάτα» του;
• Oτι και να ψάχνει στην Κρήτη δεν θα το βρει. Και χαιρόμαστε που ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης έδωσε την πρέπουσα απάντηση στο πρωτάκουστο πολιτικό κυνικό εκβιαστικό τελεσίγραφο του υπουργού. Θυμάται κανείς ποτέ κάτι ανάλογο; Να λέει ο υπουργός κυνικά πως δεν δέχεται «γκρίζες ζώνες» κι αν δεν συμφωνείτε ακυρώνω ζωτικό κρατικό έργο;  Τι άλλο θα μας πει για να κρύψει τον φανερό εκνευρισμό του; Δεν καταλαβαίνει ότι δημιουργεί δι’ εαυτόν συνθήκες persona non grata στην Κρήτη;
• Το κράτος μας οφείλει Β.Ο.Α.Κ. για ΟΛΗ την Κρήτη και με σωστό μη αμφισβητούμενο τρόπο.
• Θέλουμε Β.Ο.Α.Κ. με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) και την Περιφέρεια να γνωρίζουν και να συμμετέχουν ενεργά (όχι διακοσμητικά σε συνεντεύξεις τετελεσμένων) σε όλες τις φάσεις των διαδικασιών.
• Κάποιοι όφειλαν να γνωρίζουν πόσα… απίδια βάζει ο σάκος των Κρητικών «γρόθων». Που όταν υβρίζονται και εκβιάζονται γίνονται μια γροθιά για να πάρουν όσα τους οφείλονται από την συμβολή τους στην οικονομία της χώρας.
– Ετσι δεν είναι;

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Χρήστο Πετράκη που για άλλη μια φορά μου έδωσε την σκιτσογραφικά «καουμπόικη» εκδοχή του για τα «καμώματα» του υπουργού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.