Μουσείο Τυπογραφείας

“Γιοφύρι της Aρτας” το ΓΕΛ Κολυµβαρίου

Απόγνωση δασκάλων, µαθητών και γονιών για την καθυστέρηση της ανάπλασης

sxoleioΣε “Γιοφύρι της Aρτας” εξελίσσεται το Γυµνάσιο – Λύκειο Κολυµβαρίου, όπου τα έργα ανάπλασης φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθούν ούτε φέτος.

υτό επισηµαίνουν οι Διευθυντές του Γυµνασίου & του ΓΕΛ , το Διδακτικό Προσωπικό, οι Σύλλογοι Γονέων – Κηδεµόνων , τα 15µελή Μαθητικά Συµβούλια, τα οποία µε κοινή ανοιχτή επιστολή τους προς αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, µεταφέρουν «τη µεγάλη δυσαρέσκεια όλης της σχολικής κοινότητας για την πρόοδο των έργων στο σχολικό συγκρότηµα του Γυµνασίου – Λυκείου Κολυµβαρίου, και την κραυγή αγωνίας µας για τη διαφαινόµενη µη αποπεράτωσή τους ούτε στη διάρκεια του τρέχοντος έτους». Συγκεκριµένα, αναφέρουν «τα πολλά και ποικίλα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν τα δύο σχολεία και τα οποία βιώνουν καθηµερινά
οι εκπαιδευτικοί, οι µαθητές και οι γονείς, εξαιτίας της µεγάλης καθυστέρησης αποπεράτωσης της ανακατασκευής του σχολικού συγκροτήµατος µας».

Η επιστολή απευθύνεται προς τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήµαρχο, το Δηµοτικό Συµβούλιο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήµου Πλατανιά, τον προϊστάµενο της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, τους υποψηφίους δηµάρχους Πλατανιάς, το ΤΕΕ, την ανάδοχο τεχνική εταιρεία του έργο και την ΕΛΜΕ,. Εκπαιδευτικοί, µαθητές και γονείς ζητούν από τους αποδέκτες της επιστολής «την άµεση παρέµβαση όλων σας, για την αντιµετώπιση των µεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρούνται από το ξεκίνηµα του έργου, χωρίς να γνωρίζουµε τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό».

Θεωρούν δε, «επιτακτική ανάγκη την άµεση σύγκληση µιας ευρείας και ανοιχτής σύσκεψης την ερχόµενη Τετάρτη 17 – 4 – 2019, µε την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο έργο ανακατασκευής του Γυµνασίου – Λυκείου Κολυµβαρίου στο χώρο του Λυκείου Κολυµβαρίου στις 6 µ.µ.»

Όπως εξηγούν , η σύσκεψη είναι ανοιχτή για όσους και όσες πραγµατικά ενδιαφέρονται για την Σχολική Κοινότητα του Γυµνασίου – Λυκείου Κολυµβαρίου. Θα θέλαµε να τονίσουµε για µία ακόµη φορά το πόσο σηµαντικό και πρωτεύον είναι το θέµα της πλήρους αποπεράτωσης της ανακατασκευής των δύο σχολείων µέχρι την έναρξη της επόµενης σχολικής χρονιάς χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.