Μουσείο Τυπογραφείας

Γιατί ψεύδεται ο δήμαρχος; (ηχητικό)

Ευθύνες στον εργολάβο επέρριψε την Τρίτη ο δήμαρχος Χανίων για τις καθυστερήσεις σε έργα που γίνονται σε σχολικές μονάδες στα Χανιά. Διαβάζοντας χθες ο εργολάβος το σχετικό ρεπορτάζ εξοργίστηκε και ήρθε να παραπονεθεί στα “Χανιώτικα νέα” για όσα γράφτηκαν. Οταν του εξηγήσαμε ότι τα περί καθυστερήσεων ήταν λόγια του δημάρχου, ζήτησε να ακούσει το σχετικό απόσπασμα που είχε ηχογραφήσει ο δημοσιογράφος των “Χ.ν.”. Ετσι κι έγινε.
Ζητώντας συγγνώμη, ο εργολάβος μας εξήγησε ότι από το γραφείο του δημάρχου, όταν πήγε να ζητήσει τον λόγο, του έδειξαν το δελτίο Τύπου που εξεδόθη λέγοντάς του πως τα περί ευθυνών για καθυστερήσεις «δεν τα είπε ο δήμαρχος αλλά τα έγραψαν τα “Χανιώτικα νέα”».
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται από τη δημοτική Αρχή να επιρριφθούν ευθύνες στα “Χ.ν.” για δηλώσεις, ενέργειες ή απραξίες του Δήμου. Το χθεσινό όμως συμβάν ξεπερνά κάθε όριο υπομονής!
Ο δήμαρχος θεωρείται ο πρώτος πολίτης της πόλης και θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των λεγόμενών του αντί να κρύβεται και να ψεύδεται!
Οσον αφορά τις εργασίες στα σχολεία, ο εργολάβος γνωστοποίησε ότι θα κοινοποιήσει στοιχεία που δείχνουν ότι για τις καθυστερήσεις ευθύνεται μόνον ο σχεδιασμός του Δήμου, ο οποίος για πολλοστή φορά φαίνεται ότι ήταν για κλάματα… .

Ακούστε τη δήλωση Βάμβουκα: 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.