Μουσείο Τυπογραφείας

Γιατί όχι και στα Χανιά;

IMG_3923Η ενημερωτική πινακίδα για το κόστος ομπρέλας και ξαπλώστρας στα Μάταλα, αποσπά τα θετικά σχόλια επισκεπτών της περιοχής. Η αναγνώστριά μας Μ.Φ., σχολιάζει τη μεγάλη διαφορά στην τιμή συγκριτικά με τις “τσουχτερές” παραλίες των Χανίων και διερωτάται γιατί και οι Δήμοι του νομού Χανίων δεν τοποθετούν αντίστοιχες πινακίδες, ώστε να ξέρουν οι λουόμενοι τι θα πληρώσουν πριν τους έρθει ο λογαριασμός…

1 σχολιο

  • [ANNA.K] ~ 13 Ιουλίου 2018 ~ 11:56 ~ Απάντηση

    2Ε η ομπρέλα +2Ε η ξαπλώστρα Χ 2 =6Ε …! Ακριβώς οσο πληρώνουμε στην ωραιότατη παραλία Μαράθι Χανίων!! Δεν νομίζω πως είναι τόσο “τσουχτερές” οι τιμές στα Χανιά ώστε να χρειαστεί να τρέχουμε στα …Μάταλα! Ακρβώτερες είναι οι παραλίες σε Φαλάσερνα με 7Ε το σέτ κακ 6Ε οι πιο παλιές(!) ξαπλώστρες και στο Σταυρό με..7-8Ε(!!) το σέτ!! Και εννοείται πως δεν σε πιάνουν και με το ζόρι….να χρησιμοποιήσεις ξαπλώστρες….αφήστε που Αύγουστο μπορείς με τόσο κόσμο να την “υπενοικιάσεις”… κιόλας!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.