Μουσείο Τυπογραφείας

Για τον κ. δήμαρχο Χανίων

Κύριε δήμαρχε,
για μια δεκαετία εμείς οι δημότες Χανίων, κάτοικοι της οδού Στέλιου Πανηγυράκη (παράπλευρης της οδού Ακρωτηρίου) έχουμε απαξιωθεί και εμπαιζόμαστε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που φαίνεται να μας κατατάσσουν σε δεύτερη κατηγορίας πολίτες.
Ενα μέρος τη οδού στην αρχή από την Τσουρουνάκη και στο κατηφορικό τέλος της είναι από χρόνια κατεστραμμένο. Στα “Χ.ν.” μόνον εφέτος έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες -που παραθέτω- τρεις φορές και αρχές του έτους μια μπετονιέρα έριξε λίγο τσιμέντο στις άκρες, και όχι στους λάκκους, που κι αυτό με τις πρώτες βροχές “χάθηκε”. Ανακατασκευάζονται συχνά οδοί με καινούργιο οδόστρωμα σε σημεία “εμφανίσεως” αλλά εδώ είμαστε “παράμερα”. Η μοναδική οριστική λύση είναι η ανακατασκευή ή επίστρωση των επίμαχων σημείων.
Αναμένουμε την παρέμβασή σας.

Φιλικά,
Αντώνης Πλυμάκης

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Τι να πουμε και εμεις λιγο πιο κατω στην οδο Βερναρδου……καθε περιγραφη ειναι περιττη .Ολα τα περιεργα και υποπτα του συγχρονου Ελληνικου κρατους τα συναντας εδω,Ομως υπαρχει μια διαφορα ,η Βερναρδου ειναι οδος του σχεδιου της πολεως των Χανιων του 1947.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.