Μουσείο Τυπογραφείας

Για τη Σούδα

Κύριε διευθυντά,
η πολυπλοκότητα της εποχής μας επιφέρει σύνθετα προβλήματα που είναι δύσκολο να επιλυθούν από ένα και μόνο άνθρωπο ή μία μικρή ομάδα ατόμων. Είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν τα ποικίλα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα των ημερών μας, να υπάρξει η συνεργασία ικανών και ωρίμων ανθρώπων που ενδιαφέρονται να εξυπηρετήσουν το κοινό καλό.
Μόνο η συνεργασία, η ομόνοια, ο γόνιμος διάλογος, η καλοπροαίρετη διάθεση και η αγάπη για τον τόπο, μπορούν να φέρουν αγαστά αποτελέσματα.
Στον επικείμενο λοιπόν εκλογικό αγώνα των δύο ανταγωνιστικών ψηφοδελτίων για την τοπική Κοινότητα Σούδας, αντίπαλοι δεν αποτελούν τα πρόσωπα αλλά τα προβλήματα. Θέλω να ελπίζω ότι με μοναδικό γνώμονα το ήθος, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό όλων εκείνων που εμπλέκονται στον πολιτικό στίβο για τη διεκδίκηση μίας θέσης στο τοπικό συμβούλιο Σούδας θα καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους που οραματίζονται για τον τόπο.
Σταύρος Μυριδάκης,
Σούδα

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.