Μουσείο Τυπογραφείας

Για ακόμη μια ημέρα υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κρήτη

w06-101546pyrkagiaAttikh800-454 (1)Παραμένει υψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Μαγνησίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, καθώς και για τα νησιά Κρήτη και Κύθηρα.
Επίσης, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 65 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η κατάσταση στις υπόλοιπες έχει ως εξής: Οριοθετημένη, χωρίς ενεργό μέτωπο, είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Κρυσταλοπηγή Φλώρινας, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές που ξέσπασαν στην Μπόχαλη Ζακύνθου και στον Λαγανά Ηλιδας του νομού Ηλείας.
Παράλληλα, υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές Βοτονόσιο Μετσόβου και Αρήνη Ζαχάρως του νομού Ηλείας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.