Μουσείο Τυπογραφείας

Γι’ αυτό στηρίζω Αρη Παπαδογιάννη

Κύριε διευθυντά,
Τον τελευταίο καιρό, διαβάζουμε στον τοπικό Tύπο και μαθαίνουμε για διεργασίες που αφορούν την κάθοδο υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές στον τόπο μας.
Συζητείται εκτενώς, η πανσπερμία των πολλών υποψηφιοτήτων για τον Δήμο. Δημοκρατικό, αναμφισβήτητα και αναφαίρετο δικαίωμα όλων είναι να θέλουν να απεικονίσουν τη δική τους εκδοχή για τα πράγματα.
Εν τούτοις, όπως αντιλαμβανόμαστε στις μέρες που περνούν, το ζήτημα δεν είναι ποιο σχήμα θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη μέρα.
Το ζήτημα είναι να φύγουμε μπροστά και να κάνουμε πράξη όλα όσα μέχρι σήμερα οι πολίτες των Χανίων -που έχουν δώσει θετικό “παρών” σε όλους τους τομείς, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της επιστήμης, της τέχνης, του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της δημόσιας ζωής, των εθνικών και κοινωνικών αγώνων- ζητούν, απαιτούν και δικαιούνται.
Να ξανακούσουμε για τα Χανιά της δημιουργίας, την πόλη με τ’ ανοικτά παράθυρα στο μέλλον και στις καινούριες ιδέες. Τα Χανιά που λάμπουν, εμπνέουν, ελκύουν, απαιτούν και κερδίζουν.
Σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, όπου όλοι και όλα βρίσκονται στον αέρα, μέτρησα, ζύγισα και επειδή δεν ίπταμαι, αλλά περπατώ στους δρόμους αυτής της πόλης, αναπνέω τον αέρα και ακουμπάω το χώμα της, επειδή είμαι πραγματιστής και θέλω το καλό του τόπου μου και δεν θέλω να διευκολύνω διευθετήσεις και κουκουλώματα, γι’ αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους, που στην πορεία προς τις εκλογές θα ξαναπούμε, στηρίζω και ψηφίζω τον Αρη Παπαδογιάννη.
Εναν άνθρωπο που με συνέπεια πορεύεται στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα την τελευταία εικοσαετία, με γνώμονα την ευγένεια, τη μετριοφροσύνη, τον σεβασμό. Πιστεύοντας ακράδαντα, ότι η νέα αυτοδιοικητική περίοδος, θα είναι ουσιαστική για τον τόπο μας, αφού ο νέος δήμαρχος με τη βοήθεια όλων μας -παλιών και νέων αυτοδιοικητικών στελεχών- θα επιδιώξει να καλύψει λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.
Ζούμε σε μια πόλη που η φύση της φέρθηκε και της φέρεται πλουσιοπάροχα και ακριβώς γι’ αυτό η περιοχή στο σύνολό της είναι μια πρόκληση, είναι χώρος δράσης, φαντασίας και πρωτοβουλιών. Γι’ αυτό και χρειάζεται κατάλληλους ανθρώπους να τη διοικήσουν.
Βέβαια η υποψηφιότητα, θα πρέπει να συνοδεύεται από ικανούς τοπικούς υποψήφιους, ώστε όλοι από κοινού να συνδράμουν στην προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι η τοπική κοινωνία να προτείνει και να στηρίξει τους καλύτερους, τους κατάλληλους, ως συνεργάτες του.
Προσωπικά με όσες δυνάμεις διαθέτω, στηρίζω για δήμαρχο Χανίων, τον Αρη Παπαδογιάννη, που εκτός των άλλων είναι ευγενής, ανθρώπινος, πολιτισμένος, έχει επάγγελμα, διαθέτει γνώση και εμπειρία.
Καλόν αγώνα Αρη και με την νίκη!!!

Βεστάκης Νίκος,
υπεύθ. Τομέα Μεταφορών Ν.Δ.
Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος
(ΤΑΧΙ, φορτηγά & αστικά – υπεραστικά & τουριστικά λεωφορεία)

1 σχολιο

  • [Πατσουράκης Μιχάλης] ~ 7 Φεβρουαρίου 2019 ~ 21:01 ~ Απάντηση

    Αν η παράταξη του κυρίου Παπαδογιάννη υποσχεθεί στους Χανιώτες ότι θα κοιμούνται με ανοικτά παράθυρα μάλλον δεν θα γίνει πιστευτός.
    Πιστεύω ότι οι υποψήφιοι πρέπει να δεσμεύονται για πράγματα που μπορούν να πραγματοποιήσουν!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.