Μουσείο Τυπογραφείας

Γεωργιάδης: Μόνο εγώ μπορώ να νικήσω τον Τσίπρα

Μια Νέα Δημοκρατία ανοιχτή στους νέους, θέλει o Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας στο MEGA είπε:
«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα μέλη των τοπικών τους οργανώσεων, ότι αν είμαι εγώ ο αρχηγός τους, φαινόμενα του να κερδίζουμε και να κλείνουμε τα κινητά και να τους ξεχνάμε δεν πρόκειται να υπάρξουν. Η νίκη θα είναι συλλογική».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι είναι ο μοναδικός που δεν κατάγεται από πολιτικό τζάκι, ενώ αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καθ’ όλα άξιος και ότι περιμένει να ακούσει τις θέσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ωστόσο υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα.
Ζήτησε όσο το δυνατόν περισσότερα debates λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι θεματικά, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το θέμα της ημερομηνίας των εσωκομματικών εκλογών.
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε σφάλμα την υπερψήφιση από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του τρίτου μνημονίου λέγοντας ότι αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές προτού φανούν τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Διευκρίνησε ότι:
“Αυτό που περιέγραψα προηγουμένως δεν ήταν σφάλμα του Μεϊμαράκη γιατί αυτό ελήφθη με απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Δεν μπορώ να χρεώσω στον Μεϊμαράκη ένα φρικτό λάθος που δεν ήταν του Μεϊμαράκη, αλλά ήταν της πλειοψηφίας”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.