Μουσείο Τυπογραφείας

Γεννήθηκε η “νέα” Αλίκη Βουγιουκλάκη

vougiouklakiΚι όμως! Η γέννηση της “νέας” Αλίκης Βουγιουκλάκη, όπως μεταδίδει το news247.gr είναι γεγονός, αφού ο ανιψιός της εθνικής σταρ, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, και η σύζυγός του, Κατερίνα Μπαλέτσου, έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Οι δύο γονείς, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, θα ονομάσουν την κορούλα τους Αλίκη και, έτσι, η νεογέννητη θα είναι η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη της οικογενείας.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είχε πρόσφατα δηλώσει, άλλωστε, πως η μικρή θα έπαιρνε το όνομα της αγαπημένης του θείας και αξέχαστης ηθοποιού.

Ο ίδιος ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

Η Αλίκη μας ήρθε σήμερα στον κόσμο, χαρίζοντάς μας απερίγραπτη συγκίνηση και ευτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας, Πέτρο Πολυμενάκο, στη μαία μας, Ειρήνη Τομαρά, και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Ρέα για την αμέριστη φροντίδα τους. Καλώς ήρθες στη ζωή μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.