Μουσείο Τυπογραφείας

Γενική Συνέλευση στον ΣΕΔΗΚ

Κάλεσμα, στους Εκπροσώπους των Δήμων Μελών του ΣΕΔΗΚ να μετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση απολογισμού και προγραμματισμού δραστηριοτήτων και διαχείρισης ετών 2015-19 απευθύνει ο ΣΕΔΗΚ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 10 στο Ρέθυμνο στο Ξενοδοχείο Aquila Porto Rethymno (Σικελιανού 52Α & Βενιζέλου, τηλ 28310 50432) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί καθώς και για την διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΔΗΚ «προσκαλούμε επίσης τους Φορείς στους οποίους κοινοποιούμε την πρόσκληση αυτή με την παράκληση όπως εκπροσωπηθούν παρουσιάζοντας κατά την προβλεπόμενη συζήτηση σύντομες προτάσεις τους για την ΚΑΠ, την Δακοκτονία, το μέλλον του ΣΕΔΗΚ κ.α..
Από τις προτάσεις αυτές, εκείνες που θα υποβληθούν γραπτώς στον ΣΕΔΗΚ μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο info@sedik.gr θα ενσωματωθούν στον Φάκελο που θα διανεμηθεί στην Συνέλευση και θα παρουσιαστούν προφορικά κατά προτεραιότητα στην ΓΣ»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.