Μουσείο Τυπογραφείας

“Γάζωσαν” κατάστημα πώλησης χρωμάτων

Με τριάντα σφαίρες από πυροβόλο όπλο, άγνωστοι “γάζωσαν” ξημερώματα Τρίτης το κατάστημα πώλησης χρωμάτων “Τόλιας” στη Παρηγοριά Χανίων, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Συγκεκριμένα καταστράφηκε ολοσχερώς η βιτρίνα του καταστήματας, ενώ οι σφαίρες πέρασαν και στο εσωτερικό κατέστρεψαν δεκάδες πλαστικά κιβώτια με χρώματα και άλλα είδη που βρίσκονταν στις προθήκες του καταστήματος. Μιλώντας στα “Χ.Ν.” ο Τάκης Τόλιας τόνισε ότι «δεν μπορούμε να καταλάβουμε γατί συνέβη αυτό. Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου, δεν είχαμε ποτέ προστριβές ή προβλήματα με τους πελάτες μας, ή άλλους ανθρώπους στο κοινωνικό μας περιβάλλον».

Ο κ. Τόλιας υπογράμμισε ακόμα ότι «με ένα πρόχειρο απολογισμό που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, υπολογίζουμε τη ζημιά στα 20.000 ευρώ», ενώ πρόσθεσε ότι «ευτυχώς μια από τις σφαίρες που πέρασαν στο εσωτερικό του καταστήματος κατέστρεψε μόνο τον εκτυπωτή και και όχι τη μονάδα που βρίκεται ακριβώς δίπλα, και που περιέχει τον σκληρό δίσκο με όλα τα αρχεία του καταστήματός μας». Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι «η ελληνική αστυνομία άμεσα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες, για να εντοπιστούν οι δράστες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.