Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ ΧΡΟΝΙΑ

Γαλάζια Σημαία στην ακτή Κολυμπαρίου

25Κυματίζει από χθες για 8η χρονιά η Γαλάζια Σημαία στην πεντακάθαρη με λεπτό βότσαλο και άμμο ακτή Κολυμπαρίου.

Η ανάρτηση έγινε μπροστά από το ξενοδοχείο “Grand Bay Beach Resort”, με παρόντες τους γενικούς διευθυντές των ξενοδοχείων “Grand Bay Beach Resort” Σπύρο Κρασαδάκη και “Avra Imperial Beach Resort and Spa” κα Αθηνά Χανιωτάκη, παρουσία του αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλακωνάκη και της υπεύθυνης κρατήσεων θέσεων του Ομίλου Γιαννούλη κα Ελένη Τερεζάκη.
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου “Grand Bay Beach Resort” κ. Σπύρος Κρασαδάκης είπε: «Κάθε χρόνο, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο “Avra Imperial Beach Resort and Spa”, προνοούμε για την καθαριότητα της πανέμορφης αυτής ακτής, η οποία τα τελευταία 8 χρόνια βραβεύεται συνεχώς και αυτό αποτελεί ένα διεθνές πιστοποιητικό το οποίο αποδίδεται μονάχα σε ακτές οργανωμένες και έχει σχέση με την καθαρότητα του νερού και την ποιότητα των υπηρεσιών».
Ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μαλακωνάκης τόνισε: «Υψώσαμε άλλη μία Γαλάζια Σημαία στο Κολυμπάρι με τα δύο ξενοδοχεία στολίδια της περιοχής με τα οποία ο Δήμος έχει μια άριστη συνεργασία. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τη θάλασσα και τις ακτές καθαρές και το επιτυγχάνουμε με συλλογική προσπάθεια προς όφελος όλων μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.