Μουσείο Τυπογραφείας

Γαλάζια σημαία σε ακτή της Γεωργιούπολης

Για 3η συνεχή χρονιά παραλία στην Γεωργιούπολη Χανίων στο ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort κατακτά το βραβείο της «Γαλάζιας Σημαίας», ένα σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης, υποδομών, ασφάλειας και καθαριότητας σε οργανωμένες ακτές.

Η τελετή έπαρσης της σημαίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου  παρουσία του δήμαρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, μελών του δημοτικού συμβουλίου και της διοίκησης του ξενοδοχείου.
«Η ομάδα του Anemos Luxury Grand Resort είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην προστασία του περιβάλλοντος και φροντίζει ώστε η ακτή του ξενοδοχείου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης, προσβασιμότητας, καθαριότητας, ποιοτικών υποδομών και ασφάλειας, προκειμένου οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μια παραλία ιδανική για κολύμβηση και αναψυχή»αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.