Μουσείο Τυπογραφείας

Γ. Σταθάκης: Αναγκαία η λήψη άμεσων μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών

Την ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών που έχει υποστεί ο νόμος από την πρόσφατη κακοκαιρία επισήμανε ο υπουργός περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης στο περιθώριο της
ανοικτής εκδήλωσης – συνεστίασης του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων το βραδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι εχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τα αρμόδια υπουργεία και το Σάββατο θα γίνει επισκεψη στις πληγείσες περιοχες.

Από τη μεριά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης τόνισε πως μετά “την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών που αναγκάζει τη γειτονική χώρα να αλλάξει όνομα και να βάλει τέλος στους αλυτρωτισμός, μετά την έξοδο από τα μνημόνια μπαίνουμε σε πιο ήρεμα νερά. Το δίλημμα ενοψει των ευρωεκλογών είναι προοδευτική διακυβέρνηση ή επιστροφή στον όλεθρο της ακροδεξιάς.”

Παράλληλα τόνισε πως τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που προσεγγίζουν το ΣΥΡΙΖΑ το κάνουν καθώς αρνούνται να συμπορευτούν με τον εναγκαλισμό της κ. Γεννηματά με τον κ. Μητσοτάκη.
Χαιρετισμούς απηύθηναν και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χανίων κ. Β. Βαγιωνάκη και Α. Μπαλωμενάκης.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν και τα ονόματα 4 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη απο τα Χανιά. Πρόκειται για τους Αντώνη Παπαδεράκη, Κατερίνα Μανιμανάκη, Γιάννη Λουφαρδάκη και Πέτρο Λυμπεράκη.

Την εκδήλωση πέραν από τους δύο υπουργούς και τους δύο βουλευτές χαιρέτησαν ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος της “Πρωτοβουλίας Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος ” Γιάννης Σαρρής και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανδρέας Παπανδρέου.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Χανίων, Πλατανιά, Σφακίων, Κισσάμου, Καντάνου-Σελίνου, αντιδήμαρχοι κα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των “Χανιώτικων νέων”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.