Μουσείο Τυπογραφείας

Fuckup Nights Heraklion: Φθινόπωρο με Απολαυστικές Ιστορίες Αποτυχίας

Το Fuckup Nights Heraklion ξεκίνησε δυνατά τη φετινή του παρουσία στο Ηράκλειο με το 7ο κατά σειρά event του!

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «σκοπός του Fuckup Nights Heraklion και της ομάδας της Bizrupt (bizrupt.gr), που διοργανώνει το event, είναι να “απενοχοποιήσει” τους επαγγελματίες κάθε κλάδου να μοιραστούν μαζί μας την πιο μεγάλη αποτυχία τους, να μας παρακινήσει να αγκαλιάζουμε τα λάθη μας και τελικά να μάθουμε μαζί, να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε!
Στα 7 λεπτά που είχαν στη διάθεση τους οι ομιλητές για να μοιραστούν τα λάθη και τις αποτυχίες τους ακούσαμε πολύ ενδιαφέρουσες fuckup ιστορίες που μας έδωσαν έμπνευση και κίνητρο!
• Η Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher – ChineseForYou (chineseforyou.gr), μας μίλησε ειλικρινά και με συναίσθημα για τα δικά της “ζόρια” και λάθη στο στήσιμο της επιχείρησής της, καθώς και για την επιμονή της να μην εγκαταλείψει το όνειρο της μέσα από τις “συμπληγάδες” του επιχειρείν.

• Ο Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & ο Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director – Netmechanics LLC (netmechanics.gr), μιλώντας για το δικό τους Fuckup μας εκμυστηρεύτηκαν τη στιγμή που βρέθηκαν μετέωροι και “στα κρύα του λουτρού” από ένα επαγγελματικό deal που ναυάγησε νωρίς! Οι γρήγοροι χειρισμοί και η ψυχραιμία ήταν μερικά από τα στοιχεία που τους βοήθησαν να συνεχίσουν, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν.

• Η Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder – Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council – Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com), έκανε την έκπληξη αποκαλύπτωντας -για πρώτη φορά- onstage μια δική της επαγγελματική αποτυχημένη επιλογή που έγινε αφορμή να χάσει τη δουλειά της και πώς μέσα από αυτή την εμπειρία κατάφερε να εξελίξει τον προσωπικό της επαγγελματικό στόχο και να μην εγκαταλείψει το όραμά της.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης και η Στέλλα Βαρδάκη, “δικά μας παιδιά” και παρουσιαστές της βραδιάς, ζέσταναν το κοινό μας, έφεραν χαμόγελα σε όλους μας και προκάλεσαν τους ομιλητές μας!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.