Μουσείο Τυπογραφείας

«Φταίει μόνο η βροχή;»

2«Εβρεξε πολύ ναι, έφτασε σε κάποιες περιοχές και τα 300 χιλιοστά αλλά να λέμε και αλήθειες. Πόσα από τα ρέματα που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το νερό ήταν μπαζωμένα;» ήταν το ερώτημα του περιφερειάρχη κ. Στ. Αρναουτάκη στη χθεσινή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων.
Μάλιστα έγινε αναφορά και σε σχετικό δημοσίευμα των “Χ.ν.” πριν από ένα χρόνο στο οποίο εμφανίζονταν τα “εξαφανισμένα” ρέματα στις βόρειες ακτές των Χανίων, ενώ τονίσθηκε πως ειδικά σε ό,τι αφορά τον Κερίτη πολλά σημεία του έχουν μπαζωθεί προκειμένου να επεκταθούν οικόπεδα και καλλιεργήσιμες εκτάσεις! Εχουν μεγάλη ευθύνη οι πολίτες -και δεν είναι λίγοι αυτοί- που προχώρησαν στις αυθαιρεσίες αλλά ευθύνη έχουν και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες που δεν έλεγξαν τις πράξεις τους και τους επέτρεψαν να βάλουν εμπόδια στη ροή του ποταμιού.

1 σχολιο

  • [Γρηγορης] ~ 17 Φεβρουαρίου 2019 ~ 15:35 ~ Απάντηση

    Προσπάθησα το μεσημέρι Κυριακής να πάω στα Μεσκλά! Μετα το Φουρνε πήγα δεξιά ακολοθώντας πινακίδα για Μεσκλά ..σε ασφαλτοστρωμένο πρώην αγροτικο δρόμο πλαι στο ποτάμι που τώρα εχει φουσκώσει και καταβρόχθησε τον..δρόμο!! Γυριζω να πάω απ τον παλιό..περνω λιμνες ποταμάκια ..κατολισθίσεις..χώματα..φτάνω σε κάποιο επικινδυνο σημείο που χωματοδρομος γίνεται ποταμι και εκβάλλει στον δρόμο ..πανω απο γεφυράκι με πετρες χώματα λάσπη..νερά.. Σκέφτουμαι λογικα και γυρίζω πίσω..περνω παλι απο επικινδυνες στενωπούς κατολισθίσεων ..σκέφτομαι κανείς αρμόδιος να βάλει μια πινακίδα: λχ διέλευση με δική σας ευθύνη.. ή έστω προσοχη επικίνδυνη διέλευση;;
    Τωρα πώς έγινε ο αγροτικός δρόμος πλαι στο γραφικό ποταμάκι κύριος δρόμος …που τον κατάπιε όταν αγρίεψε το ποτάμι ( προφανώς λόγω ανεπάρκειας μελέτης και υποδομής… ) ειναι ψιλά γράμματα.
    Που να πρωτοπρολάβουν.. θα πεί κανείς…πολύ νερό!!
    Τόχω ξαναπελί.. ένα προβλεπτή θέλουμε.. ένα προβλεπτή!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.