Μουσείο Τυπογραφείας

Φρούδες ελπίδες

Eχουν μάθει πλέον οι πάντες πως στην κυβέρνηση προσπαθούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους, διαδίδοντας πως η χώρα προοδεύει αλματωδώς, πως σε λίγο καιρό από τώρα κανείς τάχα δεν θα θυμάται την οικονομική κρίση.
Eχουν όλοι συνειδητοποιήσει ότι το κόλπο του να προφασίζεσαι ανάπτυξη εκεί που δεν υπάρχει, πρόσκαιρα αφήνει κέρδος, στη συνέχεια όμως επειδή η κοροϊδία αποκαλύπτεται στο σύνολό της, το κέρδος αυτό είναι μηδαμινό αν όχι ανύπαρκτο.
Το να περνάς στους πολίτες που υποφέρουν το μήνυμα ότι οι θυσίες τους αποδίδουν καρπούς, δεν είναι παρά ένα ακόμη τέχνασμα για να τους κρατήσεις εφησυχασμένους.
Το να προσπαθείς να δώσεις ελπίδες σε έναν λαό καλωσορίζοντας ηγέτες όπως ο Μακρόν, ότι τάχα βρίσκονται στο πλευρό του ελληνικού λαού, δεν είναι παρά μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια να πείσεις για το αδύνατο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.