Μουσείο Τυπογραφείας

Φουντώνει η πολιτική κόντρα στην ΠΓΔΜ

Η Κεντρική Επιτροπή της αντιπολιτευόμενης Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) εξουσιοδότησε την ηγεσία του κόμματος αυτού να προβεί στη γνωστοποίηση των στοιχείων που αποδεικνύουν «το έγκλημα και τη διαφθορά στις υψηλότερες βαθμίδες εξουσίας της χώρας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφεραν από το SDSM, η γνωστοποίηση των στοιχείων αυτών θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα.
Στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης αναφέρεται ακόμη ότι θα γνωστοποιηθούν στοιχεία που αφορούν τις παράνομες υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών χιλιάδων πολιτών, τον πλήρη έλεγχο και κατάχρηση όλων των θεσμικών οργάνων προς την εξυπηρέτηση συμφερόντων του κυβερνώντος κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι, καθώς και κατάφωρες παραβιάσεις κατά τη διεξαγωγή των εκλογικών αναμετρήσεων στη χώρα.
Η αστυνομία της ΠΓΔΜ, πριν από μερικές ημέρες, άσκησε δίωξη εις βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεβ, για «εκβιασμό κατά εκπροσώπων ανώτατων κρατικών οργάνων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.