Μουσείο Τυπογραφείας

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών»

«Είναι καιρός  να πάμε μαζί… από τα Χανιά των συμφερόντων στα συμφέροντα των Χανίων» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμου «Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος», Γιάννης Σαρρής  το βράδυ της Τετάρτης κατά τη κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του στο προεκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης, στην οδό Μυλωνογιάννη 64.
Χαιρετισμό απηύθηναν οι βουλευτές Αντώνης Μπαλωμενάκης, Βάλια Βαγιωνάκη, εκρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων  Βαγγέλης Μαρκάκης κ.α ενώ το παρών έδωσαν υποψήφιοι δημοτικοί καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων οι  Αντ. Παπαδεράκης, Πέτρος Λυμπεράκης και Κατερίνα Μανιμανάκη.
Ο κ. Σαρρής  κατά την διάρεια της ομιλίας του κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος, επειδή προβάλλει αντικειμενικά ως η πιο ικανή δύναμη να στρίψει το τιμόνι του Δήμου και να επιβάλει προοδευτικό πρόσημο στη νέα δημοτική αρχή.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Πέμπτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.