Μουσείο Τυπογραφείας

Φωτορεπορτάζ από τη παρουσίαση του συνδυασμού Αρναουτάκη

Την κεντρική ομιλία του στα Χανιά πραγματοποίησε απόψε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» Σταύρος Αρναουτάκης.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο ενετικό λιμάνι ενώ ακολούθησε παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι αν. Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ Β.Βαγιωνακη και Α. Μπαλωμενακης, οι δήμαρχοι Χανίων, Τ. Βάμβουκας, Καντάνου Σελίνου Αντ. Περράκης, Γαύδου Ευ. Καλλίνικου κ.α Επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χανίων Ευ. Δαμιανάκης και Παν. Σημανδηράκης.

Πρώτος χαιρέτισε την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “Δεν αποχαιρετώ την Αλεξάνδρεια” δηλώνοντας πως θα ειναι παρών και δίπλα στο συνδυασμό.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης ο οποίος τόνισε ότι είναι ισχυρό το αποτύπωμα του έργου της Περιφερειακής αρχής, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:

– Δόθηκε προτεραιότητα στην εξωστρέφεια της Κρήτης

– Παραδόθηκαν 500 σημαντικά έργα στην Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό,το Περιβάλλον, την Υγεία, την Κοινωνική Πρόνοια

– Απορροφήθηκαν 550 εκ. Ευρωπαϊκοί ποροι κ.α

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον κ. Βουλγαράκη για τη συνεργασία και τους Ν. Γιαννούλης και Μ. Τζανακάκη που δεν συμμετέχουν για διαφορετικούς λόγους στο ψηφοδέλτιο.

Ανακοίνωσε επίσς ότι το υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε χθες 78 εκ. για τα Χανιά για αντιμετώπιση των καταστροφών.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε ότι  μετακινήθκε 45 φορές στα Χανιά με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και 15 με το δικό του αυτοκίνητο στα Χανιά το 2018, τονίζοντας ότι υπήρξε Περιφερειάρχης όλης της Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.