Μουσείο Τυπογραφείας

Φωτογραφίες και βίντεο από τον φουρόγατο ( ; ) που βρέθηκε στα Λευκά Όρη

Στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς παραδόθηκε το ζώο που εντοπίστηκε χθες έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά του “μυθικού” φουρόγατου της Κρήτης.

Στο ζώο θα γίνουν εξετάσεις αίματος και θα παρθούν μορφομετρικά στοιχεία (βάρος, μήκος σώματος και κεφαλιού κ.α.) από τους επιστήμονες προκειμένου να συγκριθούν με δείγματα DNA από τον γνήσιο φρουρόγατο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ

1 σχολιο

  • [Αριστείδης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Αυτό μάλιστα είναι φουρόγατος, μοιάζει με την κατοικίδια γάτα, λίγο πιο μεγάλος σε μέγεθος και το χρώμα του πάντα ίδιο, χωρίς ποικιλία. Δυστυχώς κάποιοι φαρσέρ προσπαθούσαν να περάσουν την γάτα τού Πάλλας (Pallas’ Cat) ως φουρόγατο εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα κυκλοφορούσαν και ένα βίντεο τάχαμου απόδειξη που στην πραγματικότητα είχε τραβηχθεί σε έναν αγγλικό ζωολογικό κήπο. Το άρθρο σας βάζει τα πράγματυα στη θέση τους και σας συγχαίρω γι’αυτό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.