Μουσείο Τυπογραφείας

Ζημιές από την έκρηξη στην πλατεία Δικαστηρίων- 23χρονος εργαζόμενος στην ΜΕΘ ( φωτογραφίες)

Πανικός επικράτησε για αρκετή ώρα στην πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυσύχναστο κατάστημα (“Πόλις”), το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή ήταν έντονη η οσμή υγραερίου, ενώ οι καπνοί ήταν ορατοί από μεγάλη απόσταση.

Η φωτιά προκάλεσε ζημιές στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 23χρονος εργαζόμενος κάηκε στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στο χέρι ο οποίος  παραμένει διασωληνομένος στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.  Από τους πυκνούς καπνούς μια ηλικιωμένη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.

Η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην παραπάνω πολυκατοικία.

Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής. Η πυροσβεστική εκκενώσε την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα και παρακείμενα καταστήματα εστίασης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έγινε έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή ενώ πολίτες συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει.

Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.