Μουσείο Τυπογραφείας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

“Φινάλε” με απονομές στο διεθνές τουρνουά του Ωρίωνα

ΟΜΑΔΕΣΜε τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής και τις απονομές που ακολούθησαν, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι το διεθνές τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων Α’ (ηλικίες κάτω των 15 ετών), το οποίο διοργάνωσε ο Ωρίωνας Χανίων (σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον δήμο Χανίων).

Την 1η θέση (με τρεις νίκες) πήρε ο Παρνασσός Στροβόλου Λευκωσίας, δυο νίκες-μια ήττα ήταν ο απολογισμός του Έσπερου Καλλιθέας, μια νίκη-δυο ήττες είχε ο Ωρίωνας Χανίων, ενώ τρεις ήττες γνώρισε η ομάδα της Λάρισας. Τις απονομές έκαναν ο -6ος Ολυμπιονίκης το 2004 με την εθνικής μας ομάδα χάντμπολ και με σπουδαία διεθνή καριέρα- Νίκος Κοκολοδημητράκης και η αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη.

ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Ο Ν. Κοκολοδημητράκης με τον πολυτιμότερο παίκτη του τουρνουά, Αλέξανδρο Καλογήρου και τον καλύτερο τερματοφύλακα Γιώργο Ππούμο και οι δυο αθλητές του Παρνασσού. 

ΖΟΜΠΑΝΑΚΗ

Ο πρόεδρος του Ωρίωνα, Ευτύχης Χλωράκης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Κ. Ζομπανάκη. 

ΟΜΑΔΕΣ

Οι τέσσερις ομάδες που μετείχαν στο τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.