Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

Φεστιβάλ “Rock Under The Clock”

poster_rutc2017-696x764Το Rock Under The Clock Festival επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου “Κήπος”, κάτω από το ρολόι, στις 14 Αυγούστου.
«Το Rock Under The Clock Festival έγινε για πρώτη φορά πέρυσι στις 4 Ιουλίου. Ξεκίνησε από την ανάγκη να βρεθεί ένα βήμα για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα του ευρύτερου χώρου της Rock μουσικής, να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό, κάτι που είναι δυσεύρετο σε μια μικρή πόλη σαν τα Χανιά.
Παράλληλα, το RUTC έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με δωρεάν είσοδο και την προσκόμιση τροφίμων για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης της πόλης μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:
«Το RUTC 2016 ήταν μια απρόσμενη επιτυχία καθώς προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο παρόλο που οργανώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όλη την διοργάνωση την ανέλαβαν τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στήνοντας ένα πραγματικά επαγγελματικό σκηνικό, ενώ ταυτόχρονα μαζεύτηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας.
Φέτος το φεστιβάλ γίνεται μεγαλύτερο, φιλοξενώντας στην σκηνή του τοπικές μπάντες αλλά και τους Big Nose Attack, όπου εμφανίζονται για πρώτη φορά open air στα Χανιά! Σκοπός του φεστιβάλ και φέτος είναι να βοηθήσει τους άπορους συμπολίτες μας, αλλά ταυτόχρονα έχει και εκπαιδευτικό/ενημερωτικό χαρακτήρα για τις μπάντες που συμμετέχουν, και όχι μόνο, μέσα από workshop».
Είσοδος ελεύθερη: Με προσκόμιση τροφίμων για ευπαθείς ομάδες της πόλης μας.
Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.