Μουσείο Τυπογραφείας

Ευρωπαϊκή αναγνώριση για το Chaniartoon

To 2020 ήρθε με μια ακόμα πρωτιά για το φεστιβάλ κόμικ-animation των Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival έχει πια κατοχυρώσει την θέση του στον ευρωπαϊκό χάρτη των φεστιβάλ κόμικ. Μάλιστα είναι το πρώτο ελληνικό φεστιβάλ με θεματική το κόμικ που κερδίζει την θέση του σε αυτόν (πλάι στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που έχει όμως μια γενικότερη θεματική). Η κατοχύρωση αυτή βάζει το Chaniartoon, τα Χανιά αλλά και την Κρήτη δυναμικά στον χάρτη της τέχνης του κόμικ όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει το Φεστιβάλ έναν πόλο έλξης για λάτρεις του κόμικ και του animation, έναν εναλλακτικό πολιτιστικό τουρισμό.

Το επόμενο Chaniartoon θα διεξαχθεί 11 με 20 Σεπτέμβρη 2020, στους χώρους του ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) καθώς και στον Δημοτικό Κινηματογράφο Κήπος. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα www.chaniartoonfest.gr καθώς και στην σελίδα στο facebook www.facebook.com/chaniartoon.fest/»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.