Μουσείο Τυπογραφείας

Εξω φρενών με την Pirelli o Vettel

Πυρ και μανία ήταν ο Sebastian Vettel μετά την εγκατάλειψή του στον προτελευταίο γύρο από κλαταρισμένο ελαστικό και ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση.

Μιλώντας στο BBC ο Γερμανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε με σκληρά λόγια για την Pirelli.

“Δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν αυτό είχε συμβεί 200 μέτρα νωρίτερα, δεν θα βρισκόμουνα εδώ να σας μιλάω, θα είχα ‘καρφωθεί’στην Eau Rouge. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει… Τα ελαστικά είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε συχνά, κανένας δεν μιλάει για αυτό, αλλά είναι απαράδεκτο”, είπε, ενώ υπενθύμισε και το ατύχημα που είχε ο Nico Rosberg την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών λόγω κλαταρισμένου ελαστικού.

“Ποια ήταν η απάντηση τους; Η ίδια με κάθε άλλη φορά ‘υπήρξε ένα κόψιμο στο ελαστικό, κόπηκε από κομμάτι που βρέθηκε στην πίστα, ίσως φταίει κάτι με την κατασκευή’. Αν ο Nico μας λέει πως δεν βγήκε εκτός πίστας, τότε δεν το έκανε. Γιατί να μας πει ψέματα. Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Δεν βγήκα εκτός πίστας, στα καλά καθούμενα ανατινάχτηκε το ελαστικό. Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γαμ…θεί”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.