Μουσείο Τυπογραφείας

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καλλιέργειες αβοκάντο, στον Πλατανιά

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά τρεις (3) υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής καρπών από καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων (αβοκάντο).
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την ανάλυση του τρόπου δράσης, τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.
Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 29.12.2019 έως την 10.01.2020 σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, είχε αφαιρέσει από τρείς καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων (αβοκάντο) περίπου τρείς (3) τόνους καρπού η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ, ενώ επιχείρησε ανεπιτυχώς ακόμη μια κλοπή.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

1 σχολιο

  • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

    Τώρα μένει να δούμε αν αποδοθεί δικαιοσύνη, μιας και πιάστηκε επ΄αυτοφώρο με τα κλοπιμαία ανά χείρας. Συνήθως στη χώρα μας οι δικηγόροι των δραστών είναι πονηρότεροι από ότι πρέπει με ό,τι αυτό συνεπάγεται και όχι μόνο αθωώνονται αλλά αποζημιώνονται κιόλας για ψυχική οδύνη. Μήπως είμαι υπερβολικός; Ίδωμεν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.