Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Εξετάσεις χωρίς προβλήματα

Σύμφωνα με Χανιώτες υποψηφίους

genikhΙκανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και αισιόδοξοι για τα μέχρι σήμερα γραπτά τους εμφανίζονται οι Χανιώτες υποψήφιοι στις Πανελλήνιες εξετάσεις των Γενικών Λυκείων.
Xθες οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στα Λατινικά, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών εξετάστηκαν στη χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Στο μεταξύ, σε μαθήματα ειδικοτήτων θα εξεταστούν και σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής μαθήματα: Μηχανές Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών, Υγιεινή, Ιστορία των Τεχνών-Έργα και Δημιουργοί και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

«Εύκολα θέματα»

1

«Τα Λατινικά θεωρούνται εύκολο μάθημα αν και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο απαιτητικά τα ερωτήματα. Πιστεύω ότι αν κάποιος είχε διαβάσει έγγραφε καλά. Τα θέματα πάντως ήταν κατανοητά, ελπίζω να έχω πάει καλά» μας είπε ο Γιάννης Γεωργιλάκης (αριστερά), ενώ ο φίλος του Μανώλης Λιονάκης που έδινε Οικονομία συμπληρώνει πως «στην κατεύθυνση μου η Οικονομία είναι το πιο εύκολο μάθημα. Δεν υπήρχε καμία έκπληξη και επομένως κανένα πρόβλημα»!

«Θέλω πληροφορική»

2

«Σε σύγκριση με πέρυσι τα θέματα ήταν πιο δύσκολα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μέχρι στιγμής εκτιμώ ότι έχω πάει καλά και θα μπορέσω να περάσω σε μια σχολή που να έχει σχέση με την πληροφορική»
Λάμπης Τζεϊρανίδης

«Κατανοητά»

3

«Στα Λατινικά όποιος είχε διαβάσει σίγουρα έγραφε. Ήταν πολύ συγκεκριμένα και κατανοητά όλα τα θέματα»
Ραμόνα Ισπάν

Ευχαριστημένος

4

«Η θεωρία και το 1ο θέμα ήταν εύκολα. Το 3ο ήταν ΟΚ, το 4ο θέμα είχε μια μικρή δυσκολία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και ελπίζω ότι θα εισαχθώ στη σχολή πληροφορική στο Ηράκλειο ή στη Θεσσαλονίκη».
Άγγελος Ροζμαράκης

Καμία δυσκολία

5

«Τα θέματα ήταν βατά, δεν είχαν ιδιαίτερη δυσκολία, μόνο ίσως ένα ερώτημα στο 4ο θέμα. Από την μέχρι τώρα πορεία των Πανελλήνιων εξετάσεων είμαι ευχαριστημένος πιστεύω ότι έχω γράψει πάνω από 18».
Γιάννης Καρκομητάκης

Αισιοδοξία

6

Στην Οικονομία εξετάζονταν η Μαίρη Καστρινάκη (δεξιά). Όπως μας είπε «ο διαβασμένος μαθητής ήταν αδύνατον να μην γράψει. Στόχος μου είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ή Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι είμαι κοντά στο στόχο μου». Από τη μεριά της η Ηλιάννα επισημαίνει πως «δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Γενικά είμαι αισιόδοξη και ελπίζω να πετύχω τους στόχους να μπω στο Πολυτεχνείο στους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.