Μουσείο Τυπογραφείας

Εβδομάδα ανακοινώσεων

2.-ΕΦΟΡΙΑ-2017- χανιάΕβδομάδα ανακοινώσεων οικονομικού περιεχομένου η ερχόμενη, καθώς αναμένονται αποφάσεις που αφορούν τόσο στην ρύθμιση των εκατόν είκοσι δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την Eφορία όσο και στους τρόπους διάθεσης του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Ανακοινώσεις σε δύο ζητήματα ιδιαίτερα σημαντικά που θα “απευθύνονται” σε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους, ενώ περιμένουν να “δουν” και πώς θα διατεθεί μέρος του πλεονάσματος 2019 – 2020.
Πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ανακοίνωση κοινωνικού μερίσματος αλλά εξετάζονται λύσεις με πιο μόνιμο χαρακτήρα.
Εν αναμονή, λοιπόν, των ανακοινώσεων, που θα… έρθουν μαζί με τους θεσμούς, με τα “κόκκινα δάνεια” και την προστασία της πρώτης κατοικίας, να επανέρχονται στην επικαιρότητα.

2 σχολια

  • [τσεσμελησ γεωργιοσ] ~ ~ ~ Απάντηση

    POLLA XALIA MAS EXOYN JEZOYMHSH GIA TA KALA 4 XRONIA PERIMENV THN KANONIKH MOY STNTAJH KAI THN EPIKOYRIKH

  • [τσεσμελησ γεωργιοσ] ~ ~ ~ Απάντηση

    MAS RIJANE PVS HRUE STA XANIA NA POYNE KAI ALLA CEMMATA”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.