Μουσείο Τυπογραφείας

Ευ. Βενιζέλος: Ο αιγυπτιακός λαός μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη της Ελλάδας

venizelosΣε καταδίκη των τρομοκρατικών χτυπημάτων στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μενούφια στη βόρεια Αίγυπτο και στο Κάιρο, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων, προέβη με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εξέφρασε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές στους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση.
Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «ο αιγυπτιακός λαός και η αιγυπτιακή κυβέρνηση γνωρίζουν ότι μπορούν να υπολογίζουν στην αλληλεγγύη και στην υποστήριξη της Ελλάδας, η οποία αποτελεί έναν σταθερό σύμμαχό τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, όπως τονίζεται και στο Κοινό Ανακοινωθέν των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Αιγύπτου και της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη Λευκωσία, στις 29 Οκτωβρίου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.