Μουσείο Τυπογραφείας

Eurovision 2019: Ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής

eurovisionΟι περισσότεροι γνωρίζουν ότι η φετινή Eurovision θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, τον Μάιο, μετά την περυσινή πολύκροτη νίκη της Νέτα Μπαρζιλάι με το τραγούδι “Toy”. Αυτό όμως που δε ήταν γνωστό μέχρι πρότινος, είναι ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα επιστρέψει την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού μετά από έναν χρόνο απουσίας, όπως αναφέρει το News247.

«Σας είχα πει ότι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο η ομάδα της ΕΡΤ και έχουν πάρει ζεστά το θέμα της Eurovision. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχτηκε κρούσεις για να επιστρέψει στην Eurovision στο ρόλο που τον αγαπήσαμε. Σχολιαστής των τριών βραδιών. Όλοι όσοι αγαπάμε τον διαγωνισμό θέλουμε τον Γιώργο στον διαγωνισμό. Έχει μία ατάκα τρομερή και γνωρίζει όλη την ιστορία της Eurovision και του βγάζω το καπέλο. Η επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει θα πάει λίγο πιο μετά» είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παυλόπουλος στην εκπομπή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.