Μουσείο Τυπογραφείας

Αιτήσεις για το “Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης”

oikogeniako-epidomaΑπό την 1η Φεβρουαρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το “Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης” (Κ.Ε.Α.). Οπως ανακοίνωσε ο Δημος Κισάμου, «πρόκειται για ένα νέο προνοιακό πρόγραμμα που συνδυάζει εισο- δηματική ενίσχυση, συμπληρωματικές κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, καθώς επίσης, υπηρεσίες ενεργοποίησης (προώθηση σε δράσεις ένταξης ή επανένταξης στην αγορά εργασίας). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στον Δήμο Κισάμου, στα ΚΕΠ του Δήμου Κισάμου και ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση www.keaprogram.gr.

Στο μεταξύ, σε άλλη ανακοίνωση του Δήμου Κισάμου αναφέρεται ότι «σύμφωνα με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Διευθυντή Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Σπύρο Επιτροπάκη, σε ένα μήνα περίπου, θα ξεκινήσει διαδικασία υποβολής αιτήσεων Κοινωνικής Μέριμνας, ώστε να μπουν νέοι ωφελούμενοι στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.